誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

老美丶肥佬...槓桿計劃失敗

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: 老美丶肥佬...槓桿計劃失敗

文章發表人 射擊人 發表於 2014-10-14, 12:29

初哥 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:
韋.信 寫: 金鐘道通車 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

吊9呢班槓桿人士 :hit:

吊9呢班槓桿人士x2

要嚴正追究涉案人仕! :announce: :announce: :announce: :announce:

有七百多竹在九龍被偷,YMT RN 14033374 Theft (750 bamboo poles)。 We are now checking CCTV to identify the gateway vehicle.
響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

做領袖就要有承擔, 下下都話同自己無關、係市民自發呢D言論唔該小D講喇! :010: :010: :010: :010:

烏合之眾, 從來攪呢啲社運, 得唔到籃領階級支持唔駛旨意會成功

香港仲有藍領咩 :a005: :a013: :a013: :a013: :a013: :a013:

洗碗、揸車係白領咩? :a005: :a013: :a013: :a013: :a013:
射擊人
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 初哥 發表於 2014-10-14, 12:31

射擊人 寫:
初哥 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:
韋.信 寫: 金鐘道通車 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

吊9呢班槓桿人士x2

要嚴正追究涉案人仕! :announce: :announce: :announce: :announce:

有七百多竹在九龍被偷,YMT RN 14033374 Theft (750 bamboo poles)。 We are now checking CCTV to identify the gateway vehicle.
響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

做領袖就要有承擔, 下下都話同自己無關、係市民自發呢D言論唔該小D講喇! :010: :010: :010: :010:

烏合之眾, 從來攪呢啲社運, 得唔到籃領階級支持唔駛旨意會成功

香港仲有藍領咩 :a005: :a013: :a013: :a013: :a013: :a013:

洗碗、揸車係白領咩? :a005: :a013: :a013: :a013: :a013:

服務性行業屬於藍領?
我以為係講已死既工業既工人 :unhappy:
宜家洗碗,揸車已經有好多外勞啦
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 韋.信 發表於 2014-10-14, 14:53

學生哥連仆親膝頭哥都無一個 :clap2hands

槓桿人士連雞糊都無得食, 食 :shit: 啦, 仆街

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
韋.信
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-09-29, 08:50

文章發表人 glock 發表於 2014-10-14, 15:27

政府及警方真係已經保護學生保護到盡, 警方寧願自己受傷流血都唔想暴力升級 :pp_ready:

之前有啲衝突亂場面已半失控, 如果警方handle, 控制得唔好, 一定有大型警民衝突流血, 一定 prosecute, 啲學生就一世

啲幕後黑手真係卑鄙陰質, 揾學生做人肉盾 :coldsweat2:
glock

2011-03-03, 08:31

文章發表人 avfreak 發表於 2014-10-14, 19:35

政棍 :coldsweat2: :coldsweat2:
avfreak

2011-01-24, 10:03

文章發表人 泰雲斯 發表於 2014-10-14, 21:04

中央已定調为動亂, 再玩變64 reloaded. frog 13
泰雲斯
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2010-04-20, 08:16

文章發表人 god_md5 發表於 2014-10-14, 21:09

cia方面有無乜野動作,isil有無幫手?
god_md5
  頭像

2007-01-07, 18:41

文章發表人 v234567 發表於 2014-10-14, 23:36

射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:
我係A貨韋信 寫: 金鐘道通車 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

吊9呢班槓桿人士x2

響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

最難得香港有咁多傻人仲信呢班牛鬼蛇神~ 咁嘅民智~搞乜Q民主吖! :a002: :a002: :a002: :a002:

唔緊要,唔係話佢地只係極少數嗎?
圖檔
v234567
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-09, 15:13

上一頁

回到 Lung Post 回收站