誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 2 位訪客

包容下啦........有牌黑社會 ja ma

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: 包容下啦........有牌黑社會 ja ma

文章發表人 r32 發表於 2014-10-15, 10:22

高光版

圖檔
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system
Wireworld set
r32
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-01-03, 23:37

文章發表人 初哥 發表於 2014-10-15, 10:29

diu99fu 寫:
gen 寫:
hi_fi 寫:

對付暴徒,手段平理 :hello:

Sent via Extra7

警察正常執法, 不偏不倚, 示威者訓係地時對警員安全有威脅, 警察必須用適當武力控制場面. :share: :share: :share:

好0明顯係個示威捉住警察隻腳到,拳頭到
嗌住 打我啦!打我啦!打我啦! :notinterest:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 r32 發表於 2014-10-15, 10:38

初哥 寫:
diu99fu 寫:
gen 寫:
hi_fi 寫:

警察正常執法, 不偏不倚, 示威者訓係地時對警員安全有威脅, 警察必須用適當武力控制場面. :share: :share: :share:

對住乜乜法官個侄女西一巴就訓低 :sorry:
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system
Wireworld set
r32
  頭像

2007-01-03, 23:37

文章發表人 diu99fu 發表於 2014-10-15, 10:39

初哥 寫:
diu99fu 寫:
gen 寫:
hi_fi 寫:

應該係.. 同埋有位警察好明顯叫"唔好打, 唔好打..." (但隻腳不斷咁踢.) :inlove2: :inlove2: :inlove2:
diu99fu
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2009-08-06, 10:07

文章發表人 henry 發表於 2014-10-15, 10:52

diu99fu 寫:
初哥 寫:
diu99fu 寫:
gen 寫:
hi_fi 寫:

應該係.. 同埋有位警察好明顯叫"唔好打, 唔好打..." (但隻腳不斷咁踢.) :inlove2: :inlove2: :inlove2:

同埋示威者用個頭揰去警察鞋厎 :angry2:
圖檔
<---新玩具,好難玩
圖檔
henry
  頭像

2005-06-08, 16:03

文章發表人 芝士波 發表於 2014-10-15, 10:58

henry 寫:
diu99fu 寫:
初哥 寫:
diu99fu 寫:
gen 寫:
hi_fi 寫:

同埋示威者用個頭揰去警察鞋厎 :angry2:

等我講句涼薄既說話先, 咁先至跟得上 100fun 潮流

佢係 D04 的, 應該要自焚同跳海, 我 tiu! :notinterest:
芝士波
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-30, 09:05

文章發表人 MTVBB 發表於 2014-10-15, 11:05

初哥 寫:
diu99fu 寫:
gen 寫:
hi_fi 寫:

明顯拍緊: 驚信, 拍片打人合情合理
定應該用
我係執法者物物, 有一雙拳頭同腿, 係世界各地都係好鐘意咁樣去對付暴民, 而有得訓練時, 去訓練下係好合情合理
MTVBB
  頭像

2008-09-22, 13:57

文章發表人 初哥 發表於 2014-10-15, 11:12

diu99fu 寫:
初哥 寫:
diu99fu 寫:
gen 寫:
hi_fi 寫:

可能對方唱緊生日歌
攪到警察覺得人生無保障 :question2: :question2: :question2:
再唱埋福如東海
壽比南山 :question1:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

上一頁

回到 Lung Post 回收站