誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 11 位訪客

梁振英:不能讓月入少於14000人士有平等選舉權

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

文章發表人 simonsun 發表於 2014-10-21, 12:47

http://forum7.hkgolden.com/view.aspx?ty ... ge=5456248
圖檔圖檔圖檔
simonsun
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-11-10, 13:32

Re: 梁振英:不能讓月入少於14000人士有平等選舉權

文章發表人 cyrux 發表於 2014-10-21, 12:52

:042: :042: :042:
cyrux
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-10-02, 13:31

文章發表人 mykaren 發表於 2014-10-21, 12:58

窮人含能 :042: :042: :042: :042: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
圖檔
屙屎,兩個字,一橫一直;林o既訓低囉;企得番喺度嗰個先係硬,係咪咁話?
轉貼:福佳與林忌創作
1.「太太家人」同「自己個仔」之間有好大空間
2. 因為太耐我唔記得唔清楚太太的家人就係我兒子
3. 我印象中我無講話我太太既家人唔係我兒子
4. 當時冇隱瞞既,個仔由接生婆處理左,佢同我的關係就唔存在
5. 我太太的家人同我之間的關係,即係開誠布公
6. 我記得我去接生嘅時間,其中一間產房仲貼滿Hello Kitty公仔,所以我個仔應該係女仔
7. 生仔係我太太既主意,我全不知情!
8. 果次係我第一次生仔,當時佢出世比較細既,唔知道原來咁都算父子
9. 我從來冇否認過我太太的家人係我太太生的;當我知道佢係我個仔的時候,我係會叫佢做仔的。
mykaren
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2006-03-30, 14:45

文章發表人 cyrux 發表於 2014-10-21, 13:00

mykaren 寫: 窮人含能 :042: :042: :042: :042: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

:eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
cyrux
  頭像

2005-10-02, 13:31

文章發表人 bowtie 發表於 2014-10-21, 13:04

跟據語言的藝術,為什麼不說讓月入多於14,000的人士有更平等、更均衡的選舉權?

:question2:
曾經有個女孩子肯為我而死
跟你在一起, 我寧願死!

曾經有個女孩子要與我共赴黃泉
你再不還我錢, 我就和你同歸於盡!

曾經有個女孩子與我相約到下輩子
想追求我? 下輩子吧!
bowtie
  頭像

2004-11-23, 00:37

文章發表人 adaf 發表於 2014-10-21, 13:05

cyrux 寫:
mykaren 寫: 窮人含能 :042: :042: :042: :042: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

:eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

he is so stupid, 阿爺都唔敢講 :a013:
SN+HCAP DR
ND5 + XP5
CD5 + FLCAP
Pio 90lx + OPPO 95......
adaf
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2008-11-05, 15:25

文章發表人 concyclic 發表於 2014-10-21, 13:10

語不驚人誓不休
圖檔圖檔
圖檔
:010: 樹多必有枯枝 人多必有白痴 :010:
concyclic
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-01-20, 19:37

文章發表人 shearer 發表於 2014-10-21, 13:14

梁振英真正既wording係點先? :a013: :a013: :a013:
圖檔
shearer
  頭像

2007-10-01, 23:10

文章發表人 Pierre 發表於 2014-10-21, 13:19

會唔會習近平都冇得參選 :question2:
Pierre
  頭像

2011-02-28, 17:46

文章發表人 adaf 發表於 2014-10-21, 13:22

shearer 寫: 梁振英真正既wording係點先? :a013: :a013: :a013:

http://online.wsj.com/articles/hong-kon ... 1413817975
SN+HCAP DR
ND5 + XP5
CD5 + FLCAP
Pio 90lx + OPPO 95......
adaf
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2008-11-05, 15:25

文章發表人 kirintea 發表於 2014-10-21, 13:33

adaf 寫:
shearer 寫: 梁振英真正既wording係點先? :a013: :a013: :a013:

http://online.wsj.com/articles/hong-kon ... 1413817975

個題好明顯係曲解佢意思 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
PSN/COD ID: JJL
kirintea
  頭像

2005-11-27, 21:01

文章發表人 simonsun 發表於 2014-10-21, 14:21

Hong Kong Leader Warns Poor Would Sway Vote

“If it’s entirely a numbers game and numeric representation, then obviously you’d be talking to the half of the people in Hong Kong who earn less than US$1,800 a month,” Mr. Leung said.

He warned that if candidates were nominated by the public, the population that earns less than the median monthly salary of US$1,800 could dominate the process.

:a008: 自己參透下
圖檔圖檔圖檔
simonsun
  頭像

文章發表人 simonsun 發表於 2014-10-21, 14:21

圖檔圖檔圖檔
simonsun
  頭像

回到 吹水 fun 區