誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 35 位訪客

[:003:] 請問 HKBN 送果隻 myAV super 解碼器?? (◕‿◕✿)

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

[:003:] 請問 HKBN 送果隻 myAV super 解碼器?? (◕‿◕✿)

文章發表人 motobee 發表於 2017-06-30, 10:49

請問 HKBN 送果隻 myAV super 解碼器

駛唔洗認 IP?? 拎去第二間屋用得唔得架??

:inlove2: :inlove2: :inlove2:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

Re: [:003:] 請問 HKBN 送果隻 myAV super 解碼器?? (◕‿◕✿)

文章發表人 peterso 發表於 2017-06-30, 11:39

:question1: :question1:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

Re: [:003:] 請問 HKBN 送果隻 myAV super 解碼器?? (◕‿◕✿)

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2017-06-30, 12:23

我攞左未裝. 應該只用戶口帳戶同密碼便可以用. 到到都用得, 但起動完能不能改地點, 有沒有每個月只可以換三次就不知道了.

我只知道戶口帳戶同密碼只適用於機頂合, 在APPS同網頁是不能用的. :050:

一定要用機頂盒連去移動裝置, 亦只能連一部, 可能一個月只能換三次.
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 Siu 發表於 2017-06-30, 14:56

motobee 寫: 請問 HKBN 送果隻 myAV super 解碼器

駛唔洗認 IP?? 拎去第二間屋用得唔得架??

:inlove2: :inlove2: :inlove2:

可以
Siu
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-12-05, 13:24

文章發表人 frankiepoon 發表於 2017-06-30, 21:26

俾我 :049:
frankiepoon
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2017-07-02, 11:39

裝完, 垃圾, 用自動硬件DETECT連接用到4K/25FPS, 睇83台新聞走馬字和配音口形都跟唔上. 好失敗. 仲衰過直接睇電視. 改為手動1080P 50FPS免強可以接受, 但四個邊會CUT左小小. 聲音又唔得. 用跨平幕同時睇都係一樣, 配音口形都跟唔上 :050:
kwai888qiu
  頭像

文章發表人 motobee 發表於 2017-07-05, 13:30

已插, 1080P 無乜問題...

優點: 可以 WIFI 接駁,唔駛插 LAN 線,插電腦 MON 當機頂盒用接收埋 81~85 台又唔洗插天線!
不過如果個 MON 無 speaker 唔知點出聲...

:003: :003: :003:
motobee
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 postmaster 發表於 2017-07-05, 19:25

免費台係咪都要年年買 basic license 先可用解碼器睇 :a013:
postmaster
  頭像

2005-07-16, 14:51

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2017-07-05, 20:06

免費台裝APPS或用電腦網頁睇就可以了, 登記個免費戶口就可以, 但係樣樣都係得幾集, 吊你引...
kwai888qiu
  頭像

回到 影音 fun 區