誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 31 位訪客

乜衣家apple維修要14日?

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 乜衣家apple維修要14日?

文章發表人 力奇 發表於 2017-10-27, 12:15

cyrux 寫:
力奇 寫:
點知個仔係佢部ipad到禁禁下
突然同我講佢地system抽中左我部機個sn吾可以係鋪到整
一定要send去吾知邊撚到既維修中心到整
大約14日

唔預早電話通知個客? 要個客山長水遠黎到counter先同個客講? :005:

衣家佢地吾係好理啲客既感受
只係話如果換完有問題可以再拎返黎整
我心諗你講就輕鬆
整一次又Backup又restore
又要貼返芒貼
如果問題衣舊
又要Book時間
又要特登走過去

我個晚Book左2205
離開時間係2330
玩左粒半鐘
已經O完T趕過去
攰到仆街
仲要同佢地理論

售後服務同三叔有得fight :048:
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 cyrux 發表於 2017-10-27, 14:45

peterso 寫:
cyrux 寫:
peterso 寫: apple care plus?

乜都無
基本一年有限保養

有L錢買apple care咩
加到咁貴

有 apple care plus 至係響 apple 整, 如果冇就好多時要去 Apple Repair Center, 收機後寄去新加坡整所以要 14日 :005: :005: :005:

我朋友都無買
換左兩次

我部機又吾係係台出
係IR係又一城Apple Store買
吾知點解咁麻煩
cyrux
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-10-02, 13:31

文章發表人 Sman 發表於 2017-10-30, 22:18

cyrux 寫: 岩岩同個朋友吹水
佢好似又係芒有問題
去IFC無叫佢換芒
即場換左機比佢

我屌 :a011: :a011: :a011:

睇見你兩個案似俾人玩多
信唔信中環服務係好啲哩
至於點解自己好好諗下啦
利申: 本人同皮蛋/馬田不曾相識.過去或將來都不會亦不可能有非份之想或作扳龍附鳳之舉,深知皮蛋/馬田兄除天賦過人外,心胸極其广阔,之所冒犯.如覺不妥,請告之,小弟定當收皮. 沒錯,係皮蛋個[皮]
Sman
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-02-21, 18:49

文章發表人 cyrux 發表於 2017-11-08, 23:43

DKLM

今日第十四日
無電話無Email通知
自己上apple到check
其實我應該一早咁做...
佢10月31日已經完成維修
我直接打去APM APPLE STORE
等L左十五分鐘先有人聽
比左個維修Number佢check
佢check左陣就話已經整好可以拎
我問佢點解無人通知我
佢好快話send左email通知我
我日日check住無L收過
佢又再check左陣
再答我
岩岩夜晚先收到部機
未黎得切通知我
仆佢個街
頭先又咁快答我send左email?!
擺到明水鳩我

Apple衣家請埋啲咁低質素既人
啲售後服務又咁差
真係吾知Apple...iPhone...仲可以玩幾耐...

呢十四日真正用部舊機LGV10 Android 7做主力機
感覺上android已經比以前好好多
都吾知換V30定iPhone X好....
Apple衣家咁仆街了真係好難再支持落去....
cyrux
  頭像

文章發表人 力奇 發表於 2017-11-09, 00:01

cyrux 寫: DKLM

今日第十四日
無電話無Email通知
等L左十五分鐘先有人聽
我問佢點解無人通知我
佢又再check左陣
再答我
岩岩夜晚先收到部機
未黎得切通知我
仆佢個街
擺到明水鳩我

啲售後服務又咁差
真係吾知Apple...iPhone...仲可以玩幾耐...

由day1玩飢餓行銷賣電話已經唔L鍾意佢個手法, 依家聽埋你D售後服務真係離死期不遠矣 :maskman:
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 cyrux 發表於 2017-11-09, 08:37

力奇 寫:
cyrux 寫: DKLM

今日第十四日
無電話無Email通知
等L左十五分鐘先有人聽
我問佢點解無人通知我
佢又再check左陣
再答我
岩岩夜晚先收到部機
未黎得切通知我
仆佢個街
擺到明水鳩我

啲售後服務又咁差

由day1玩飢餓行銷賣電話已經唔L鍾意佢個手法, 依家聽埋你D售後服務真係離死期不遠矣 :maskman:

衣家真係好仆街
啲staff 仆街
公司政策又仆街
十幾年果粉
心淡
cyrux
  頭像

上一頁

回到 影音 fun 區