誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 44 位訪客

[長知識] 點樣防止被屈性侵 ?

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

[長知識] 點樣防止被屈性侵 ?

文章發表人 mtr 發表於 2017-11-30, 22:21

雖然連登班粉腸既討論都是狗嗡多,但係時候好好認真思考一下呢條題目。

又,都係個句,唔好跟車太貼 :043:

https://lihkg.com/thread/484572/page/1?post=1

法例保障女性就眾所鳩知
今時今日扑野都要提高警覺
勞資糾紛又有 屈老強黎報復又有
雖然香港疑點利益歸於被告
即使最後證明到你係清白 唔洗入冊
未審之前都已經俾報紙搞到身敗名裂
所以提點下各位巴打 day1就做好準備
唔好等到出左事先黎驚

1.記住做樣俾樓下看更睇
一入到門口 就大大聲叫你條女BB 老婆豬
有幾核突就做到幾核突
慌死人唔知你地係情侶
務必要個看更認得你條撚樣

2.搭車立嗰陣攬+嘴
盡量扮哂情深
最緊要俾CCTV錄低
就算個看更唔記得 你都仲有一手

3.入到房唔好急住做
沖杯咖啡先
做下前戲 吹下水
等人知你唔係急住帶上去老強

人證物證俱在 邊個奈得你何
記住條女屈強姦係判社會服務令
你唔保護好自己就坐10碌#yup#
醒水
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: [長知識] 點樣防止被屈性侵 ?

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2017-11-30, 22:33

唔怪之得陳冠A要拍埋片... :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 smartbb 發表於 2017-12-01, 12:47

冇錢請律師教你落口(公),
就講乜都冇用。
smartbb
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2009-05-06, 17:56

文章發表人 frankiepoon 發表於 2017-12-02, 00:30

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
frankiepoon
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 chardchard 發表於 2017-12-02, 09:24

某啲女人就黎高潮好中意叫 "唔好"
引你屌大力D
分分鐘捉住呢隻字話你老強

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 chardchard 發表於 2017-12-02, 09:26

最緊要事後一齊食早餐

Room Service :a012: :a012: :a012:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 peterso 發表於 2017-12-02, 16:29

要出個 app 扑野要互相驗証 :049: :049: :049:

最緊要列清楚收費
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 mtr 發表於 2017-12-03, 22:50

你可以話 10A 抽水,但起碼相對客觀冷靜好多 :a012:

Louisa : 係大陸發生唔代表香港法庭冇jurisdiction,例如呢單,涉嫌性侵者係港人,性侵地點在香港境外一樣受理。

15歲少女疑遭堂舅父強姦 事發時表姐睡在旁

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/2017101 ... 2_001.html

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5388734521

... 我相信,法律係最接近公平嘅裁判方法;佢唔係完美,一定有犯罪者法外逍遙;但係比起網絡審判、私刑,法律係有好多程序保障,希望賦予每一個人一個opportunity to be heard。

... 審訊係一個好困擾嘅過程,就算覺得有足夠證據,有唔少人都會放棄起訴,因為唔想被呢件事纏繞落去。但係我地都唔應該因為怕煩而用其他方法去達到retribution,因為咁樣係對對方唔公平。大佬呀,佢咁樣傷害我,我仲要諗點樣先對佢公平?哈哈我自己都未必做到。但係呢個係我希望追求到嘅ideal。
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2017-12-03, 22:56

10A 條 ex 林作呢篇相比之下,都係一般連登仔留言既水平

圖檔
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 wosoloo 發表於 2017-12-07, 16:43

mtr 寫: 10A 條 ex 林作呢篇相比之下,都係一般連登仔留言既水平

圖檔

林作 from 連登 frog 33 frog 33 frog 33
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 力奇 發表於 2017-12-07, 18:05

chardchard 寫: 某啲女人就黎高潮好中意叫 "唔好"
引你屌大力D

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

要錄音/拍片證明"唔好......."後面仲有個"停"字 :048:
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 wosoloo 發表於 2017-12-07, 23:15

力奇 寫:
chardchard 寫: 某啲女人就黎高潮好中意叫 "唔好"
引你屌大力D

要錄音/拍片證明"唔好......."後面仲有個"停"字 :048:

簽合約, 揾証人在場 frog 11 frog 11 frog 11
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

回到 影音 fun 區