誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 16 位訪客

"過數就過數,搞禁複雜做乜"

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

"過數就過數,搞禁複雜做乜"

文章發表人 mtr 發表於 2018-01-09, 16:56

https://m.facebook.com/unwirehk/posts/10160090885825495
https://unwire.hk/2018/01/09/payme-2/software/

匯豐銀行推出的轉帳應用程式 Payme 於去年推出後,終迎來重大更新。據報 Payme 除推出商用版外,更計畫變身成社交媒體,加入「讚好」及「評論」功能,期望提升活躍用戶人數。

Davis Lau : 成件事好痴L線,比錢就比錢.
我唔係好想比人知我比錢邊個因乜原因同唔駛人哋讚好同評論囉

你不如正正經經個人名跟返我電話簿同比我睇到電話號碼好過,依家有啲撞名人我都唔知邊個打邊個

Gabriel Kong : 用Android 機會security 好似有D問題。只要汁到你部電話嘅人,開到你個screen lock。就可以經email去reset payme 個password

Alex Leung : 搞好個server先啦 慢到嘔

Vincent Cheng : 過數就過數,搞禁複雜做乜

Alan Chiu Man Lee : 我諗佢地應該加大capacity 先,lunch time 例牌慢

Michael Ng : 加大交易額先啦

David Leung : 最主要功能都做唔好

Bernard Fung : 搞好啲穩定性先啦
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: "過數就過數,搞禁複雜做乜"

文章發表人 peterso 發表於 2018-01-09, 16:57

:a002: :a002: :a002:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 imcoke 發表於 2018-01-09, 16:58

hsbx 又七多鑊
n 年前搞個唔知咩pay
一年唔夠就要收皮
imcoke
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王

2013-11-07, 23:34

文章發表人 frankiepoon 發表於 2018-01-10, 01:31

:confused: :confused: :confused:
frankiepoon
  頭像

2007-01-01, 17:21

回到 影音 fun 區