誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 25 位訪客

八婆出位抽水,典型劣質港人

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

八婆出位抽水,典型劣質港人

文章發表人 Arnold 發表於 2018-09-18, 09:24

八婆出位抽水,典型劣質港人 :share:
為自己出位,乜都係政府錯、係人地錯,佢自己最啱,委屈哂,又無人服侍。

打大段垃圾嘢上IG,為出位抽水呃like
附加檔案
Arnold
Fun區 - 揸Fit人

2012-09-03, 19:50

Re: 八婆出位抽水,典型劣質港人

文章發表人 Arnold 發表於 2018-09-18, 09:26

香港真多低B人,公眾人物都唔少 :coldsweat2:
Arnold

2012-09-03, 19:50

文章發表人 peterso 發表於 2018-09-18, 11:38

on9
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2018-09-18, 11:52

佢做乜唔互諒互讓呀~~~只要大家互諒互讓, 任何事情都能解決, 你看, 火車今日咪通番啦, 今日又有番巴士咯, 小朋友又唔駛番學, 又冇死到人, 老公又返到工, 只不過屋頂比大樹砸穿左, 入晒水, 室內水浸, 電線吹斷左, 冇電, 財物有損, 呢D唔關人事, 唔駛互諒互讓, 咪咕聲吞X左佢算攞... :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 kmMarkII 發表於 2018-09-18, 19:37

呢個梁太可以安心上班,唔使怕獨留兒童在家中,因為呢啲人唔佩有小孩子。
kmMarkII
  頭像

2011-07-23, 00:00

文章發表人 cctvb 發表於 2018-09-18, 19:54

卓韻芝《呃呃氹氹》One Night Stand 2018 :043: :share: :maskman:

http://timable.com/en/event/1686917
cctvb

2013-05-16, 10:07

文章發表人 wosoloo 發表於 2018-09-18, 20:29

kmMarkII 寫: 呢個梁太可以安心上班,唔使怕獨留兒童在家中,因為呢啲人唔佩有小孩子。

呢個梁太可以安心上路 :hello: :hello: :hello:
2012新生活之開始.
wosoloo
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 wosoloo 發表於 2018-09-18, 20:36

佢老味10號風球結婚....隨時害死賓客 frog 11 frog 11 frog 11
2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

回到 影音 fun 區