誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

呢期最正係邊部DVD機!

收集各樣器材討論同報告

投票活動將於 2004-12-02, 18:28 結束

PIONEER 969
26%
DENON 3910
16%
MARANTZ 9500
57%

總投票數 : 49

文章發表人 啤乞乞 發表於 2004-11-30, 22:44

咦.....前幾日拎左我部雞去左老人苑
都係用3050,
我部同佢果部打大畫面都冇事喎
係唔係見鬼呢.....所以有鬼影 :a004:
啤乞乞
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-29, 17:48

文章發表人 terencekwh 發表於 2004-12-01, 11:27

點降無杰科3118??? 比3250更好呀? :love_china:
圖檔
<b>Star Wars DVD Series</b>
terencekwh
  頭像

2004-11-23, 06:45

文章發表人 100Fun 發表於 2004-12-02, 10:18

啤乞乞 寫:我比較過,
個人認為以全數碼output既話,
感覺上2910比969好
所以買左2910
不過如果講平,
畫面又正,
用amlogic 既HVD機稍為改一改出黎既效果
真係同2910, 969.......呢d機種既畫面有得fight
講你都唔信 :a004:
柔和得黎感覺非常好!! 襟睇果一類 :059:
而969, 2910以數碼輸出呢, 就係畫面界死人果一類

邊部HVD好?? :011: 我係國內好想試試 :038:
我係...
100Fun
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2004-11-23, 23:29

文章發表人 Raymond Wan 發表於 2004-12-04, 20:17

Today, I see a HVD / DVD comparison at Fortress using 杰科3118 with Sharp G Series 37" & 32" LCD TV respectively.

The same Aquos demo software with different format showing HVD from 杰科3118 have lots of the details better than normal DVD.

Wish to try HD --> any other good recommendations on HVD player as well as whether HVD software is easy to get plus availability information ??

:a013: :a013: :a013: :a005: :a005: :a005:
Raymond Wan
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-22, 21:08

Re: 呢期最正係邊部DVD機!

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-12-05, 04:47

Racingboy 寫:至在玩,不要爭吵!
大家快o的o黎投票啦 :mrgreen: !

唔記得講,有十日時間,十二月一日截止 :049:

:love_china: :love_china: :love_china:

PIONEER 969
26% [ 13 ]
DENON 3910
16% [ 8 ]
MARANTZ 9500
57% [ 28 ]

總投票數 : 49

各位唔好意思先 :049: ,截止日期係十二月一日,但家陣才有胸宣佈投票結果 :a008: ,但好似我咁醒目兼靚仔嘅您地 :a010: ,當然一早已經識得睇上面嘅投票結果啦 !
咁我想講乜呀 :a002:!?
我自己都唔知自己想講乜 :009: !
總之大家想買邊部,您地自己識得揀啦 :048: :048: :048:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

上一頁

回到 影音至硬 fun 區